Stín
Anotace: Můj životní pocit
Být ve stínu
a stínem být
Být ve stínu
a jak stín žít
Být ve stínu
být černočerný květ
Být ve stínu
nemoci vylézt na tento svět
Být ve stínu
a tiše umírat
Být ve stínu
a slzy si utírat...
Komentáře (2)
Komentujících (2)