Melancholie
Anotace: Jak už název sám vypovídá...
Tak pojď, už tě očekávám,
padám a jen stěží vstávám,
temnýma očima na mě shlížíš,
já věděla, že mě opět navštívíš.
Příliš dlouho ses mi vyhýbala,
ne že bych o tvou přítomnost stála,
teď jsi však opět se mnou
a já zase mám duši temnou.
Až příliš důvěrně tě znám
a jen se marně ptám,
když jen smutek mi dáváš,
proč mě stále vyhledáváš?
Bez tebe bylo by mi lépe
v už tak dost zoufalém světě,
však přesto zas na nějakou chvíli
poddám se tobě – melancholii.
Přečteno 284x
Tipy 8
Poslední tipující: Anjesis, Rakasteta, la loba, CULIKATÁ, James Libustka
Komentáře (1)
Komentujících (1)