Robot
Dodělávám
jsem robot v důchodu
až dosloužím
rozpadnu se na malé částečky kovu.
Odcházím
jsem na odchodu
než vše olejem potřísním
odleju své srdce z nesmrtelného kovu.
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: Houda, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)