Anotace: Napsáno právě teď během pěti minut.... Další z mých pesimistickcýh básní o tom, co se nikdy nesplní.. :(
Krásná, přesně vystihuje i to, co cítím já.. Mluvíš mi z duše. Ale ono zas bude líp.. ;)
05.03.2011 21:23:00 | Rakasteta
Touhy a city lásky... nás někdy dohání k šílenství... je to někdy nebezpečné, nejen pro nás samé, ale také okolí... netrap se pro něco, co už je preč, ztratilo se, bo to nebude... ovšem, ve skrytu duše můžeš doufat, že třebas jednou... možná, kdo ví... stane se to. Láska je krásná, milování též a já věřím, že brzy se v tem krásném kolotoči ocitneš.
05.03.2011 09:26:00 | NikitaNikaT.