Spěchající...
Anotace: ...kamsi za neurčitými cíly.
Prochází tmou a stínů se leká,
odnikud jdouc dál nikam spěchá.
Chvíli co chvíli pohání čas,
z celého světa vnímá jen mráz.
Žene se k cílům tam kdesi v dáli.
Kde ona plakala, jiní se smáli,
jiní ji trápili, kde chtěla šťastná být.
Neměj jí za zlé, že nemá už vůli žít.
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: Charibeja, Daniel Osbourne
Komentáře (1)
Komentujících (1)