Daleko na severu
Anotace: Moonsorrow - Varjoina Kuljemme Kuolleiden Maassa
Vláčím kroky
po lhostejné cestě
jdu bez výrazu
ztratil jsem tvář
V hrdle na staré židly
sedí unavený výkřik
kolem něj valí se hořkost
dopíjím svůj kalich
V tolikrát rozdaném srdci
mám zabodnuté kopí
přesto stále tluče
úctyhodný sval
zasměju se neuctivě
ticho se vyleká
šelmy zůstavají v doupětech
ohlédnu se a vidím
pouze své stopy
jsem sám
jen u pasu mi visí
mrtvé potěšení
Přečteno 386x
Tipy 7
Poslední tipující: Jats, Live to fight, Mbonita, NikitaNikaT., CULIKATÁ
Komentáře (3)
Komentujících (3)