Nenávist
Neochota a zloba některých lidí
mi vetřela nenávist, jako žlutý svinstvo
do mýho palačinkovýho srdce.
nechutně rudý opar mi zastřel zrak
a stahoval se jako bouře nad každým koho jsem
spatřil.
tlustý, slizký červ vzteku mi
rozežíral mysl jako jablko a provrtával
si chodbičky mým ještě normálním Já.
Je pečlivý a svůj úkol splnil. Moje
hnijící srdce je pohlceno nechutenstvím.
Rozkládající se naděje doráží zoufalství
a sebelítost. Zvedá se mi žaludek
ze strachu. Dno se ještě propadá jako by
to nebyl konec. Ne, ještě to neskončilo.
Přečteno 334x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
Komentáře (1)
Komentujících (1)