Opouštíš ty, co tě znají
Anotace: Stejnak nechápu, proč přecházíš =(..
Opouštíš ty, co tě znají,
vzpomínky však zůstávají,
vzpomínky, co u srdce bodají..
Odcházíš k lidičkám, kteří tě neznají.
Opouštíš ty, co tě znají..
Slzy na krajíčku mají.
Odcházíš, hlavně se dobře měj,
prosím, na nás nezapomínej.
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, Dreamer, Marcone
Komentáře (0)