Anotace: .
já se v tom moc nevyznám, protože nejsem udělaná tak, abych se mohla dostat vysoko a daleko - ale když čtu to smutnění - není to třeba otázka míry a hranic? na kousek, a pak se uvidí?.....no, uvidí se.
13.07.2011 18:01:00 | pamp_elka
Krásné.S.T.On s námi nemluví,jen civí zpoza mraků a nic nedělá.Má tisíciletou dovolenou.
08.03.2011 14:35:00 | Marcone