Ač pro mě smutná, má svoju hloubku a zamyšlenku. ST!*** za obsah, který nutí k pozastavení.
08.03.2011 19:08:00 | NikitaNikaT.
pokud je stín
pak muselo zbýt něco, co ho tvoří
a v periodě vin
se logicky zas krásno syté tvoří...
08.03.2011 18:02:00 | šuměnka
Čeříš slzy neživé
jako srdce kurtizán
chováš dítě marnivé
jako vlastní život co do kořán
oknem vylétl ti
Tak to věř,že tohle se mi navždy vrylo do paměti.
Pro mě smutné a hodně silné.S.T.
08.03.2011 17:48:00 | Marcone