Anotace: Ze života hvězdy
jak rika predemnou mala příšerka...je to o naší vaší hvězdě ...... K.D.C.!!!
30.01.2006 06:41:00 | LaBiL
ahoy trapaku:) tahle basen se mi libi nejvic, protoze asi vim o kom to je. on jen ten nazev napovi. ostatni nepochopili... no jo. tak to byva. lide casto prehlizeji legendy. obdivuju, ze za 8 dni tady mas 7 basni:) to ja s bidou jednu za mesic... taxe uz tesim na dalsi a ... chvalim vsechny.
29.01.2006 22:21:00 | Malá shnilá emotivní příšera
si blizko fiXXXere,je to o sebevrazde...ale chapej, hvezdou se nestane jen tak obycejny clovek...
29.01.2006 20:18:00 | Trapné děťátko
Super.... abych řekl pravdu mívám problém přečíst delší básně.... ta tvoje je ale natolik chytlavé že bych jí zvládl i delší.... vyborné znělé rýmy...
28.01.2006 15:08:00 | Palička
dost originální...super!
28.01.2006 14:46:00 | Trdlo