Strach
Anotace: "...Strach je to čeho se lidi bojí..."
Strach je pocit který srdce tíží...
Strach, že se brzký konec blíží...
Strach je nejhorší ze všeho...
Strach, že příjdeš o někoho blízkého...
Strach je to čeho se lidi bojí...
Strach, že se rány nezahojí...
Strach je horší než nicota...
Strach, že příjde samota...
Strach, ... Mám strach!
Komentáře (0)