Chtěl bych všem napsat, že nemám žádné ponětí o nějaké stavbě verše. Dělám co mě baví a co se mi líbí. Ale taky mě baví si číst ty komentáře, jde z nich poznat jací jsou ti lidé co je píšou. Takže jen pište!!!!! Díky a Metal is Forever!
29.01.2006 12:44:00 | Žiťa