ZVÍŘÁTKO
Anotace: včerejší kompletně na houby nálada
.
Už dávno nejsme jedno tělo
jsme jak zvířátko,
co oněmělo
za války
slzy jsou užitečné
- vyplavují ospalky
Jsem unavená, jako bych spala tisíc let
a mé svaly
včetně srdečního
stihly zakrnět
Hlava se motá
Jsme Země, co se odlepila od Slunce
a letí vesmírem
svobodná
a bez života
.
Přečteno 471x
Tipy 40
Poslední tipující: Jort, ilona, Barci, tato22, Mario de Janiero, blue, A. V. Nýmand, Metcheque, Emmelia, Maryje..., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)