Anotace: a výplod mého zoufalství....
Ale,ale zase smutně :-(
Chtělo by to dovču,pěkně vybledlou tvářičku opálit a úsměv vykouzlit...
Jednou bude líp,bojuj!
16.03.2011 19:24:00 | Danger
ahoj, dozněl chopin v mém uchu. následovat bude Hana Hegerová, neboť tvá báseň mi jí připoměla. Tak hodně štěstí.
16.03.2011 00:21:00 | jirka prokeš
Dávám Ti super TIP, protože je to fakt prožitý. Nikdo nejsme dokonalý, ale z tohohle je cítit život. Sláva!!!
15.03.2011 23:51:00 | Hannazka