Loď jménem Damian
Anotace: blues bez melodie...
"Loď jménem Damian"
Černý pták mi nad hlavou letí,
tvůj obraz plyne v dál.
Poletuje snad všechno smetí
by mne pohled hřál.
Zas,zas, a zas mávám odplouvající lodi
stojíce v rodném přístavu.
Malá křivda se z nitra rodí
v lítostivou představu.
Stojím a mávám lodím
pouze já, pouze já...!!!
Snad najdu svoji bárku,
bych plul, kam slunce chodí spát
než stále jen pít kořalku,
mávat lodím a v přístavu stát...
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Ashita Abigor, CULIKATÁ
Komentáře (0)