Pěkné vylití citů a bolesti.
Snad jaro tě zahřeje od chladu a rozkvete v Tobě nová naděje.
Neboj bude líp,někdy je lepší se nebát a vše říct...
22.03.2011 06:57:00 | Danger
Někdy nás, beruško, spousty věcí zabolí, někdy lidé úmyslně naše srdce, ty hluboké rány solí... někdy uděláme chybu my sami a neseme plnou zodpovědnost... aj aj to bolavé jednou skončí. Smutek se vytratí, po ranách zůstanou jizvy, časem vyblednou a to špatné skryje se v hloubi naší duše.
19.03.2011 19:27:00 | NikitaNikaT.