Anotace: Tuhle básničku jsem na svůj blog napsala pro jednoho skvělého člověka, bylo by škoda se nerozdělit...
Souhlasím :)...Pokud je ti vážně 12, klobouk dolů. Psát ve dvanácti jako ty, jsem dávno za vodou :))...
20.04.2011 19:57:00 | wendy.poezie
Jednou budeš psát ty originálně vepsané pocity do nádherně dlouhých básní, které budou nutit člověka přemýšlet a říkat si: ta holka je vážně dobrá.....máš k tomu skvěle našlápnuto...
12.04.2011 18:36:00 | whiolet