Temnota
Anotace: Umím psát i lepší - jenže s těmi je potíž že jsou anglicky. Anglicky je to lehčí :D
Sbírka:
Básně
Pod svou přetvářkou
visím na vlásku-
padám do propasti
ze které není cesty ven,
vzduchu tam není dosti,
je to jako zlý sen,
tma mě pohlcuje
pomalu, ale jistě,
ta tma velmi těžká je-
zda přežiji, není jisté,
mé naděje se ztenčují,
proto ti srdce své věnuji,
protože já ho neptřebuji,teď už ne
když strašlivý osud mne nemine.
Přečteno 342x
Tipy 5
Poslední tipující: Quenya, Laivin, Juan Francesco de Faro, Findë
Komentáře (0)