TYS´
Anotace: ...Dnes jsou to tři roky, co jsem zažila velkou ztrátu...a tak si dovolím zavzpomínat jednou šuplíčkovou...
Tys´ má socha kamenná
Tys´ můj oblouk v kolonádě
Tys´ ta rakev dřevěná
Tys´ mé lidské mládě
Tys´ každá má slzička
Tys´ ten černý mrak
Tys´ půlka mého srdíčka
Tys´ můj vnitří vrak
Tys´ to slovo nevyřčené
Tys´ můj nářek, pláč a křik
Tys´ mé tělo rozhořčené
Tys´ bylo ve mně jen okamžik
...
Tys´ mělo být tu aspoň chvíli s námi
a já měla čekat na tvé první "Mami"
...
Přečteno 706x
Tipy 4
Poslední tipující: Loveless, CULIKATÁ, hatlapatla
Komentáře (2)
Komentujících (2)