Anotace: ...
Ano, jednou se všecí se svými přáteli, rodinou sendem... tam na onom místě... teď však musíme dál jít, zde na zemi bez nich, ale přitem s nimi... v srdci. Bolavé dílko, upřímné. ST!*** za vyjádření.
21.03.2011 17:21:00 | NikitaNikaT.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?