Kam?
Anotace: Za čím? Proč vůbec? A jak?
Seděla tam
a nevěděla kam
kam jít dál
a svět se smál
ale ne pro ni
Vítr vál
stále dál
život unikal
jak čas utíkal
boles a žal
ten byl pro ni
Pak někdo vstal
za ruku ji vzal
sílu dal a poslal dál
od těch skal
květiny voní
snad už i pro ni
Přečteno 380x
Tipy 19
Poslední tipující: tato22, Dreamer, Elisha, Pevya, vodnař, s.e.n, Danger, Romana Šamanka Ladyloba, nikoolkaaa, Kars, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)