Chlad
Anotace: o hořkosti člověka,kterého zklamali Ti nejbližší...
Chlad
Co mne čeká a nemine?
snad bolest už konečně pomine,
snad uchopím štěstí pevně
do svých rukou,
snad pocítím slast vítězství
se zárukou
Možná se dotknu nebes
a řeknu si,
že jsem to dokázala,
vždy jsem stála pevně na zemi,
však teď sem se všem ukázala
Už nikdo smát se nebude,
už nikdo nezraní mou duši,
odpuštění pro nikoho nebude,
když přiblížíš se,
srdce se mi rychle nerozbuší
Už nebudu naivní a důvěřivá
jako husa,
teď budu chladná jako led
a nedojme mne pusa
V srdci sem měla hodně lásky,
však s tím je navždy konec,
dobrotě a důvěře zazvonil
už zvonec
Komentáře (1)
Komentujících (1)