Poslední sbohem
Na poslední cestu
se s tebou vypravím.
Pár fotech společných
na hrob položím.
Kytici rudých růží,
které jsi tak milovala,
černou stuhou jsem převázala,
ze slz perli jsem udělala.
Černý kostým
na těle studí,
bolest v duši
pořád budí.
Hladí mě v srdci poznání,
že nic tě nebolí, netrápí.
Tam nahoře v nebi,
najdeš klid,
nad námi všemi budeš bdít.
Slíbily jsme si,
že mi dáš znamení,
že za mnou přijdeš,
když budu mít trápení.
Poslední sbohem
půjdu ti dát.
Vzpomínku na tě
v srdci budu schraňovat.
Přečteno 430x
Tipy 12
Poslední tipující: hatlapatla, Niky88, NikitaNikaT., Tamara, Mbonita, Jiná, CULIKATÁ, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)