Rozchod
Když dlaně se rozdělí
a slova v hrdle váznou
slzy neusychají
a v srdci mám prázdno
když rty se nesmějí
jen rozumu síto
mou lásku mi rozmluví
a mě je to moc líto
...
Když čekám víc,
než jsi mi schopen dát
když tě chci milovat
a ty jsi jen kamarád
jak je to snadné
sypat rány solí
už mi nic neříkej
hrozně to bolí
...
a bez pozdravu minou
Přečteno 399x
Tipy 20
Poslední tipující: Maryje..., JA.RO., Gogsa, la loba, Miranda, CULIKATÁ, labuť, Castiza, Tamara, Jiná, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)