Neuchopitelná
Anotace: ...jsou věci se kterými se nikdy nesrovnám...tak moc mi chybí jeden úžasný člověk. a vždycky chybět bude...to se nezmění...
Přicházím k tobě
a líbám tě na tvář
jako vždy
usrkávám horkou kávu
štěbetám o nesmyslech
směji se
s tebou
Kéž by to tak bylo.
Napořád.
Přicházím k tobě
loudám se mezi svícemi
loudám se
a přesto vnitřně spěchám
abych tě měla opět blízko
i přesto, že jsi....neuchopitelná.
Přečteno 273x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Tamara
Komentáře (0)