Anotace: ...chodím často do těchhle míst, z úcty, z lásky...kdyby slyšeli mě nejdražší, chtěla bych jim číst...
...ten, koho nosíme v myšlenkách a srdci, zůstane navždycky s námi ...
citlivé verše ... zapálila jsem si k nim právě svíčku ...a dušičková atmosféra je tady ...nebo prostě "neobyčejně-obyčejně" vzpomínková ..na ty,kdo už tady nejsou a přesto zůstavají se mnou ...
06.04.2011 22:42:00 | Bambulka
I když tam,už navěky spí,mnohé stále milujeme...a srdcem s nimi promlouváme...
moc pěkná
02.04.2011 12:54:00 | Maryje...
Smutné, vzpomněla jsem si na jednu báseň, kterou jsem napsala v r. 2005, než jsem napsala tento koment, přečetla jsem si ju... ST!*** jen mlčky znovu Tvé dílko pročítám, své k tomu si přidávám...
01.04.2011 17:36:00 | NikitaNikaT.