Pohřeb
Anotace: Nevím co k tomu více dodat, báseň mluví sama za sebe.
Představ si
zpívající ptáky v listoví
vlahý větřík
čechrá ti vlasy
hladíc duši ve sluneční den
Představ si
jak vše okolo žije
paprsky slunce
stékají ti po kůži
hřejivě objímají
celé tvé tělo
Představ si
tvá bolest
palčivě bodá
a svíjí se v hrudi
kol krásný den
života pln a ty
jako svíce zkomírající
snažíš se nezhasnout
Zavíráš oči
ve snaze otevřít je
v lepším světě
Pláčeš srdceryvně
v marné snaze
oživit mrtvého
smutnou ódou
bez odezvy
Představ si
krásný den
vonící po rozkvetlých květech
kdy lidem Země darovala radost
a život tobě
žal
I není nikoho
kdo by u tebe stál
neb ten jediný
leží v hrobu opodál
s kusem tebe samé
v náručí
spí
Přečteno 434x
Tipy 20
Poslední tipující: To je ONA, Veselý Drak, Gabrielle Taroka, Nergal, Psavec, Daniel Osbourne, Majdalénka, Tamara, NikitaNikaT., Niky88, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)