Broučku, takhle se někdy cítilo mnoho z nás... je dobře, žes své vypocity vypsala a snad Ti to, byť jen, trošku pomohlo... změní se to, uvidíš, že ano... v životě nás ještě mnoho zklame.. ale doufám, že už ne tak moc, abys psala takto.
03.04.2011 09:35:00 | NikitaNikaT.