Rovni nejsme si
Dokážu vidět svět
jen černobíle.
Dokážu z mnoha vět
poskládat ledabyle
svou depresi..
V mém pohledu
je temnota i ve světle.
V jediném důvodu
přežívám poklesle..
A rovni nejsme si..
Jediné, co mám
a co po mě zbyde
jsou verše, co poskládám,
slovo, co zhyne..
Každý z nás upadne v zapomnění.
Každý jednou najde si
hluboko v sobě pochopení..
V tom rovni nejsme si..
Nalezneme příčinu
a posledně důsledek zříme.
Žijeme pro vlastní vidinu,
do které nepatříme..
Vidíme to, co vidět chceme.
Vidíme život, i když nežijeme.
Sežerem si to,
co na talíř dáme si..
V tom rovni nejsme si.
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: Charibeja, CULIKATÁ, jethullfan
Komentáře (0)