Blues ztracené ulice
Tma
Přepadla ulici
Lampy
se nestihly
vzpamatovat
Dlažbu
zachvátil smutek
Tohle
už se nebude
opakovat
A dům na nároží
by raděj
žalem
utek
Vzduchem poletuje
Roztrhaný dopis
Na rozloučenou
A já vím
Že
Tohle už se
nebude
nikdy
opakovat
Komentáře (1)
Komentujících (1)