Určitě se Ti brzy nálada zlepší... někdy se člověku zasteskne, někdy se probudíš a cítíš hned bolest a že slzy draly by se Ti do očí, najednou o všem moc přemýšlíš... jsou takové stavy... Zlepší se to, je to jen určitě chvilkové..
04.04.2011 18:59:00 | NikitaNikaT.
Tak když je to tak, posílám Ti culíkatý úsměv:-))s přáním hezčích zítřků:-)
04.04.2011 16:51:00 | CULIKATÁ
Taky je neveselo...Ale kdo ví jak to bude zítra? Posílám úsměv k veselejším zítřkům...:-)
04.04.2011 16:00:00 | modrá...