Dívka pod jedlí
Je jedna vesnička,
v ní roste jedlička,
tam dívka stojí;
promoklá až na kost..
Přestože je slavnost,
ona se bojí-
-nikdo ji nechrání,
smutek ji dohání,
smůlu vždy měla..
Svět ji vždycky děsil,
otec se oběsil,
matka zemřela-
-dobře si nevedli..
Dívka je pod jedlí,
smrt se jí blíží..
Kudlu si umyla,
do srdce vrazila,
teď z nebe shlíží..
Přečteno 354x
Tipy 3
Poslední tipující: annuska, Juan Francesco de Faro
Komentáře (0)