TAK MLADÁ A KRÁSNÁ
Sedíš u okna
v tratolišti krve
vzduchem se nese
ostře kovová vůně
v očích vlasů lokna
je to poprvé
kdy vedle tebe,hlas se mi tak třese
působíš tak chladně
vedle tebe nůž
v ruce dopis
zmačkaný
potřísněný krví
pocity ve mně jako skruž
co nechápou a oni chtějí tvůj popis
identifikovat tvoje tělo milovaný
ptají se,stále na mě mluví
křičím!
Pane bože!
Já nevím?
Proč vzala si život
Prosím!
Já nevím kde vzala ty nálože
co vybuchly ji v srdci
proč přetnula
jsi tepnu života
tak mladá a krásná
proč smrtí usnula
a temnota
zastřela úsudek krásna.
Přečteno 270x
Tipy 22
Poslední tipující: Lorraine, hatlapatla, Jiná, šuměnka, la loba, Květka Š., CULIKATÁ, Juan Francesco de Faro, Tamara, Maryje..., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)