Někdy
někdy
když se usměje mívám pocit
zbytečnosti
tak trochu jak poslední zámotek monarchy
co zaspal odlet přes půlku zeměkoule
a nepočkal ani jediný
někdy
když se dotkne černé lokny
vzpomenu
na krkavce, co v hejnu budí ráno
ptačím posměchem a v křídlech prach
časných vlaků
někdy
když projde kolem okenních tabulí
vidím
stíny včerejších hádek
v odrazu zašmudlaných tahů
ačkoliv se nedívám
a pak se prostě rozprší
a rozpije po ci ty
vz
..po mí nky
vi di
........ny
hlavně když sedím poblíž
Přečteno 392x
Tipy 20
Poslední tipující: Špáďa, Bolder, Jana M., enigman, Dota Slunská, Psavec, labuť, zenge, zelená víla, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)