Anotace: ...jen tak trocha smutku...
..smutek z lásky znáš,smutnou dušičku máš...v mých oblíbených ,už se taky ukrýváš-děkuji.
06.05.2011 12:17:00 | Maryje...
Krásná, plechová, ledová..
Vím proč Tě mám v oblíbených autorech a vždy se těším na nové :-)) hodně inspirace do dalších děl :-)
27.04.2011 20:34:00 | Mrtvý květ