trnem se růže chrání,
slunce volá jde se spát,
na druhé straně zas vstávat.
Srdce by pro lásku nebilo,
kdyby trochu smutku neznalo.
06.04.2011 21:17:00 | Tamara
snad že spanilost se jen tak lehce nedá
je růže v trnů ochraně
a slunce ačto zapadá, tak jinde se zas zvedá
snad ke snů záchraně
a srdce bolí právě pro to, by pak znalo potěšení
ať oči pláčou, perly jsou nádherné pro jejich dokreslení
06.04.2011 21:06:00 | šuměnka