Burka, ovce a vlk
zahalena v černé burce
jde sama temnou ulící
žádat o pomoc už nechce
v ruce jen lucernu hořící
pod burkou jen holá Duše
nahé tělo, smutek a žal
hlasitý tlukot srdce
a zbytek lásky, co osud vzal
zlomené srdce
sežral zlý vlk
pláče ta prostá ovce
nevidí,neslyší a ústa mlčí
o lásce už ani muk
pod burkou kůže ovčí
---------------------------------
a do světa lásky jenom krok
Přečteno 448x
Tipy 16
Poslední tipující: Maryje..., Gabrielle, nejsembásník, CULIKATÁ, la loba, modrá..., Kars, Mbonita
Komentáře (2)
Komentujících (2)