Sníš si....

Sníš si....

Anotace: ...sním si...

Slzy stékají po tváři
a všichni už šli spát.
Hvězdy na nebi zazáří,
nechceš na pohádky hrát.

Bolest a smutek tě provází životem,
říkáš si tak to změň,
snad tento osud ti nebyl předurčen.

Člověk se jen tak nezmění,
zvlášť když nepřichází
ani malinký znamení.

Sníš si o spravedlnosti,
vůni heřmánku při čajovém
dýchánku.

Sníš si o lásce bez lží,
znovu prožitém dětství.

Sníš si o spokojenosti,
blbnutí bez starosti.

Sníš si snílku,
blázínku bláznivej
už nic nepovídej.


Radši běž už taky spát,
stejně jsi jen loutka,
co neumí v tomhle
zkaženým světě hrát.
Autor Niky88, 08.04.2011
Přečteno 388x
Tipy 16
Poslední tipující: Maryje..., NikitaNikaT., váhy, Danger, CULIKATÁ, Do Ga, Jiná, Gabrielle, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Chytá za srdce, otevírá stavidla, nežli se hráz slzí mých protrhne.. zdá se, jakoby pro mě byla psaná... tolik mnoho, dráhá kamarádko, v Tvé básence je. ST!*** je málo.

13.04.2011 06:24:00 | NikitaNikaT.

líbí

Bez snů jsme ztraceni...sni dál.
I loutka má plátěnou duši
večer když tě hlídá...ve snění

11.04.2011 17:47:00 | Danger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel