Planétka..
Hádam kto, prečo ju dobili
tú planétku bez mena
vypratú v slzách naškrobili
vyvesili, nech stená
do plazmy slnečného vetra
krv tečie jej z nosa
i pier, len červeň z farieb spektra
žiaľ, má Dolorosa
delené meno na dve časti
Dolor-Rosa, vo sne
dal som jej, nech šťastie v nešťastí
má.. a meno skvostné
Přečteno 325x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, PIPSQUEAK, Majdalénka, Psavec, slnečnica, Kars, la loba, labuť, Květka Š., Marcone, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)