smutný klaun
Anotace: může být vůbec větší klišé?
Potlesk!
Lesk
a
slávu jeho jménu!
A hlavně smích, smích a zase smích!
...nikdo by nikdy neuvěřil
že tomu klaunu legračnímu
může se vlít mráz smutku do žil
a slzy běžet po skráních.
Noc v maringotce bude chladná,
jak nocleh na schodech kostelních,
kam nevěstu nikdy nedovedl.
Ach kdyby ještě trochu svedl
bez líčidel předstírat smích...
Dál sám zvrací do umyvadla,
a brečí když mu v šapitó padla.
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, TetaKazi, WAYWARD, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)