Maska
Anotace: Tvůrčí záchvat v hodině matematiky... Pobuzený vzpomínkami na předchozí den.
Falešný úsměv a schované slzy,
Ty drží mou tvář neměnnou.
Radostný pohled už spadne brzy,
můj život snad projde proměnou.
Lehká maska s náramky radosti
zakrývá krvavé šrámy,
zklamaný pohled, pocity marnosti,
bolestný dotek dámy.
Slunce už zapadá, já bojím se náhle,
brzo se vrátí s palbou obvinění,
"Zachraň mě!" křičím zoufale.
Slova má neslyší, vzlyká srdce táhle,
teď je tady, boří opevnění.
"Zachraň mě!" mlčím dále.
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: light.angel, Bernadette, CULIKATÁ
Komentáře (0)