..kus mého já..
Tma přikryla mě pláštěm smutku
A nebe pláče mojí bolestí
To dohnaly mě kroky vin a skutků
I jejich ozvěna se nese náměstím
°
Tma hodila mě do černého hávu
A kapky deště neodplaví žal
Život je syrový a mnohdy jistě v právu
Tak nechci, by mě někdo litoval
°
Tma přikryla mě pláštěm smutku
A všechny slzy tísní zakřičí
Kus mého já se kope do žaludku
A smrtihlav tu číhá na tyči…
Přečteno 455x
Tipy 29
Poslední tipující: mkinka, jvacl, la loba, hatlapatla, V.N.Losinský, Live to fight, Marcone, Jiná, labuť, Mbonita, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)