Křížený..
Křížený s vesmíru
intaktní tkání
fixován na sklíčku
jsem k nepoznání
metodou FISH zářím
nikterak stejně
jak všechen hvězdný prach
dot-hybrid denně
můj blot na membráně
liší se tvarem
nechci být kulatý
- s křídly, postarém
světélkuji lomem
duhových očí
opalizací slz
tahle noc skončí
když jsem se probudil
zřítelnic slaný
lesk koncentrovaný
svítil.. prolhaný!
reakční směs - jedna
ku nekonečnu
empírie šeredná
hybrid snů v křeč dnů
Přečteno 265x
Tipy 17
Poslední tipující: Emmelia, Tamara, la loba, šuměnka, labuť, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ, PIPSQUEAK
Komentáře (0)