Hřbitov
Hrob vedle hrobu,
Je jich tu miliony za tu dobu.
Andělé a ježíš je chrání.
Okolo chodí lidé, lidé bez duše,
Že tedy taky jednou skončí netuše.
A celý život se tomu brání.
Všichni tam jednou musíme,
Ať z duší, nebo bez ní,
Každému jednou Requiem zazní.
Komentáře (2)
Komentujících (2)