Duše
Anotace: nevím,co říct,radši nic :)
Hrozivý křik
ach né!
Stala se vražda
stala se přímo tady!
Hrozný křik
však každý
jak hluchý
chodí okolo..
Křik ustal.
Tmavá krev.
Rytmické bubnování
-jako déšť
Moře krve.
Nikdo nevidí,
každý jako slepý
chodí okolo
Vražda!
Pomozte přeci!
Vždyť umíra
-vy sobci!
Koho to tu zabili?
Čí krev tu kane?
To nic
to jen já
To duše.
Roztrhaná.
Krvácí
a já s ní...
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Annie the wolf, wendy.poezie, Houda
Komentáře (0)