Střípek ledu
Vrazit nůž do zad, otočit v ráně
červená stužka ze zad se táhne.
Na mrtvém mase hodují havrani
pramínek krve usychá na skráni
V bledé tváři mrtvého,
spatřil jsem sebe samého.
Střípek ledu ze srdce vytrhnout,
na vlhkou zem vedle něj ulehnout.
A tak leželi oba dva na pusté pláni
dva bratři od sebe k nerozeznání.
Přečteno 509x
Tipy 30
Poslední tipující: Boscai, Krahujec, la loba, hauskaa, Dev_LATea_princess, WAYWARD, Leedram, Elyona, andel.smrti, Désolé, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)