Černý motýl
Anotace: ...navždy jen...
Žiju,
odumírám,
odpadá mi mozková kůra
z vnitřniho míšního hlenu.
Bleju,
usínám,
a jak odcházím ztrácím střeva
z vnějšího krevního kanálku.
Nerudnost mi prožírá srdce!
A po něm trpce
hledá náhradu,
ale tu už nenajdu.
Černý motýl je jen jeden...
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Marcone
Komentáře (2)
Komentujících (2)