Oděná do samoty,chce hudbu skládat ale nezná noty,tak v kapkách deště stéká po okením skle,za kličku vezme jednou otevře...
19.04.2011 11:22:00 | la loba
ST. Po dlouhe dobe me neco zaujalo natolik, abych si to precetla dvakrat :o) moc hezka, povedena...
19.04.2011 08:17:00 | Veru
ST za děj.
Jasně, že nemám co kecat do tvé básně, ale napadlo mě (neber to jako poučování nebo absolutní pravdu) jestli by nechtělo některé verše zkrátit, očesat. Tím by tvoje nádherná báseň dostala ještě tempo a spád.
19.04.2011 08:12:00 | René Vulkán