Anotace: ...
Smutné, ale hezké... a neboj někdo jí určitě sevře ;-). Ale sevření občas taky bolí...
20.04.2011 10:13:00 | ZUMKA
Velmi dobře napsané. Básnička má být - aspoň podle mě - plná pocitů. To u této platí určitě. To, že je smutná, je mi líto. Snad už máš od doby vzniku alespoň krapítek hezčí život. :)
20.04.2011 10:03:00 | Frosty28
Nepřísluší hodnotit bolest... ale ty bodíky jsou za napsání... srdce bolí, duše chřadne, máš pocit, že svět, život celičký spadne... znám to, prožívám to... náděj jakoby umírala poslední a chybí síla na to, zvednou se a jít zasejkc dál... všecko snad přebolí, musíme doufat... někdy je smutek v nás, ačkoliv nevíme proč temu tak je... většinou má svůj pravý důvod...
20.04.2011 08:51:00 | NikitaNikaT.